آخرين ارسال هاي تالار گفتمان
|
موضوعات
آرشیو
امکانات جانبی
جدید ترین مطالب
درباره ما
|
آموزش پخت کوفته خوشمزه با مرغ
مواد لازم :
سینه مرغ | ۱ عدد |
پیاز درشت | ۱ عدد |
جعفری خرد شده | ۴ الی ۵ قاشق |
تخم مرغ | ۱ عدد |
برگه زردآلو | ۱ پیمانه |
گردوی خرد شده و کشمش سرخ شده | نصف پیمانه |
پیاز داغ | ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و زردچوبه و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه :
سینه مرغ چرخ شده را با پیاز رنده شده و جعفری خرد شده خوب مخلوط کنید و بعد تخم مرغ و نمک و زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و خوب ورز دهید.
درظرفی ۳ لیوان آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید. از مایه گلوله هایی برداشته و درون آن کشمش و گردو و پیازداغ بگذارید و درون آب جوش انداخته و بعد از پخته شدن کوفته ها رب و روغن زیتون و کمی نمک و زردچوبه اضافه کنید در آخر برگه و پیاز داغ اضافه نمایید.
تکناز
طرز تهیه دلمه بادمجان تركي
مواد لازم برای آشپزی آکا
:
بادمجان= 4 عدد
گوشت= 200 گرم
پياز= 1عدد متوسط
پنير پيتزا= 100گرم
جعفري= 2 قاشق غذا خوري
رب گوجه= 2 قاشق غذا خوري
نمك و فلفل و ادويه= به اندازه كافي
گوجه فرنگي حلقه شده= 2عدد
طرز تهيه
:هر بادمجان را از بلندي به4 قسمت تقسيم مي كنبم به طوري كه 4 ورقه نازك از بادمجان داشته باشيم و با حرارت ملايم سرخ مي كنيم
.پياز را ريز خرد مي كنيم كمي تفت مي دهيم گوشت و ادويه و نمك و فلفل را اضافه مي كنيم كمي كه سرخ شده رب گوجه و سپس جعفري ريز خرد شده را اضافه ميكنيم ميگذاريم تا مواد خوب پخته و سرخ شود
2
ورقه از بادمجان را به صورت بعلاوه مي گذاريم، مقداري گوشت وسط آن مي ريزيم كمي از پنير روي آن مي گذاريم ابتدا ورقه زيري بادمجان و بعد ورقه رويي بادمجان را روي گوشت مي آوريم يك خلال دندان وسط بادمجان مي زنيم و يك حلقه گوجه فرنگي وسط خلال فرو مي كنيمتمام بادمجان ها را به همين شكل درست مي كنيم ظرفي را كه مي خواهيم خوراك را سرو كنيم چرب مي كنيم بادمجان ها را در آن مي چينيم و به مدت 15 تا 20 دقيقه با حرارت 160درجه در فر مي گذاريم، تا پنير ها آب شود و گوجه فرنگي ها پخته شود
.مي توانيم اين خوراك را روي گاز هم درست كنيم
http://tazahor.ir
به تظاهر خوش امدید