طرز پختن غذاها

طرز پختن غذاها

طرز پختن غذاها

نقشه سایت

خانه
خوراک

موضوعات

پشتيباني آنلاين

پشتيباني آنلاين

امکانات جانبی

جدید ترین مطالب

تاریخ : چهارشنبه 15 بهمن 1393(درباره حضرت محمد صلی الله علیه و آله و سلم)
تاریخ : سه شنبه 31 فروردین 1400حامد حدادی در جمع 5 بازیکن خارجی برتر چین
تاریخ : پنجشنبه 21 آذر 1398اس ام اس های خنده دار را از دست ندهید
تاریخ : پنجشنبه 21 آذر 1398جاسازی قرص‌های مشکوک در کیک‌ها!
تاریخ : چهارشنبه 20 آذر 1398قیمت گوجه فرنگی 12 هزار تومان
تاریخ : چهارشنبه 20 آذر 1398استراماچونی: خواسته‌ام برای بازگشت زیاد نیست
تاریخ : چهارشنبه 20 آذر 1398کاهش موارد آنفلوآنزا از چهارشنبه گذشته / تقاضای کاذب برای تزریق واکسن
تاریخ : شنبه 16 آذر 1398زمان واریز یارانه آذر 98
تاریخ : شنبه 16 آذر 1398چین خطاب به آمریکا: در امور داخلی ما مداخله نکن!
تاریخ : جمعه 20 بهمن 1396آهنگ های پیشواز حمید هیراد
تاریخ : پنجشنبه 12 بهمن 1396الناز شاکردوست در بیمارستان
تاریخ : پنجشنبه 19 اسفند 1395بریدن گوش دانش آموز توسط معلم
تاریخ : جمعه 01 بهمن 1395وصیت نامه شادمهر عقیلی در اینستاگرام
تاریخ : جمعه 01 بهمن 1395دانلود اهنگ سریال آرام می گیرم علی لهراسبی
تاریخ : یکشنبه 26 دی 1395عکسی خاطره انگیز از مهران مدیری در دوم دبستان
تاریخ : یکشنبه 26 دی 1395زمان واریز یارانه در ماه 95 اعلام شد
تاریخ : جمعه 25 دی 1394بهارک صالح نیا هم در جمع بازیگران کشف حجابی ایرانی
تاریخ : جمعه 25 دی 1394ملوانان آمریکایی توسط ایرانی ها پذیرایی شدند
تاریخ : جمعه 13 آذر 1394شایعه حمله به ایران توسط داعش در 10 آذر 94
تاریخ : جمعه 13 آذر 1394 شاعر همجنسگرا ایرانی پیام فیلی در اسرائیل
تاریخ : جمعه 13 آذر 1394تأکید چکامه چمن ماه بر بی حجابی
تاریخ : جمعه 13 آذر 1394عکس جالب از جمشید مشایخی در 41 سال پیش
تاریخ : جمعه 13 آذر 1394حادثه دلخراش جاده هراز به کجا رسید
تاریخ : پنجشنبه 12 آذر 1394محبوب ترین خوانندگان فضای مجازی چه کسانی اند؟
تاریخ : پنجشنبه 12 آذر 1394چهره هایی که در مراسم اربعین امسال شرکت کردند
تاریخ : پنجشنبه 14 آبان 1394یا کاشف الکرب عن وجه الحسین(ع) اکشف کربی بحق اخیک الحسین (ع)
تاریخ : جمعه 24 مهر 1394عکس جالب مزدک میرزایی در کنار همسرش
تاریخ : جمعه 24 مهر 1394شایعه دستگیری احسان علیخانی
تاریخ : جمعه 24 مهر 1394زمان دقیق واریز یارانه نقدی مهرماه ۹۴ اعلام شد
تاریخ : پنجشنبه 23 مهر 1394مهران غفوریان در شب دامادیش چه گذشت
تاریخ : پنجشنبه 23 مهر 1394دختری که استخوان ندارد اما زنده است
تاریخ : پنجشنبه 16 مهر 1394اس ام اس های عشق و دوستی
تاریخ : چهارشنبه 15 مهر 1394به کما رفتن علی دایی شایعه ای بیش نیست
تاریخ : یکشنبه 12 مهر 1394کتاب های درسی داعش
تاریخ : یکشنبه 12 مهر 1394بی حرمتی به همسر داغدار کاپیتان +عکس
تاریخ : یکشنبه 12 مهر 1394پزشک تیم پرسپولیس درباره فوت هادی نوروزی صحبت کرد
تاریخ : شنبه 11 مهر 1394نتایج مسابقه ژوله و مسعودی در خنداننده برتر
تاریخ : جمعه 10 مهر 1394خوشحالی سعودی ها از مرگ نوروزی +عکس
تاریخ : جمعه 10 مهر 1394الیکا عبدالرزاقی و همسرش امین زندگانی / عکس
تاریخ : جمعه 10 مهر 1394هادی نوروزی و همسرش با لبخند زیبا + عکس
تاریخ : جمعه 10 مهر 1394شایعه فوت علی دایی در مکه
تاریخ : جمعه 10 مهر 1394رضا ایرانمنش سکته کرد
تاریخ : جمعه 10 مهر 1394آزاده نامداری و ماجرای طلاق فرزاد حسنی
تاریخ : جمعه 27 شهریور 1394عکس سلفی مهدی سلوکی و همسرش
تاریخ : جمعه 27 شهریور 1394داشتن پستان های خوش فرم با رعایت نکات زیر
تاریخ : جمعه 27 شهریور 1394کشتن نوزاد توسط مادر 14 ساله
تاریخ : جمعه 27 شهریور 1394سلفی خسرو حیدری و دخترش «روشنا»
تاریخ : جمعه 27 شهریور 1394آهنگ شهدا امیر تتلو برا شهیدان
تاریخ : جمعه 27 شهریور 1394اعدام فجیع دو عراقی توسط داعش+تصاویر
تاریخ : جمعه 27 شهریور 1394مهر مادری عجیب در گوریل ها

درباره ما

سايت تفريحي|تظاهر|اس ام اس|فيلم|سريال|خنده
برترین مطالب روز را برای شما عزیزان در وبلاگ جمع آوری کردیم

آخرين ارسال هاي تالار گفتمان

کمی طاقت داشته باشید...
عنوان پاسخ بازدید توسط
0 1313 hosare
0 1434 hosare
0 1249 hosare
0 1275 hosare
0 1183 hosare
0 1258 hosare
0 2331 hosare
0 2473 hosare
0 1949 hosare
0 1687 hosare

تبلیغات

نحوه پختن کوفته مرغ

آموزش پخت کوفته خوشمزه با مرغ

آموزش طرز تهیه كوفته مرغ


مواد لازم :

 سینه مرغ  ۱ عدد
 پیاز درشت  ۱ عدد
 جعفری خرد شده ۴ الی ۵ قاشق
 تخم مرغ ۱ عدد
 برگه زردآلو  ۱ پیمانه
گردوی خرد شده و کشمش سرخ شده نصف پیمانه
پیاز داغ ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه و فلفل به میزان لازم


طرز تهیه :
سینه مرغ چرخ شده را با پیاز رنده شده و جعفری خرد شده خوب مخلوط کنید و بعد تخم مرغ و نمک و زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و خوب ورز دهید.

درظرفی ۳ لیوان آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید. از مایه گلوله هایی برداشته و درون آن کشمش و گردو و پیازداغ بگذارید و درون آب جوش انداخته و بعد از پخته شدن کوفته ها رب و روغن زیتون و کمی نمک و زردچوبه اضافه کنید در آخر برگه و پیاز داغ اضافه نمایید.

تکناز

آش سبزی شیرازی

آش سبزی شیرازی

طرز تهیه دلمه بادمجان ترکی

طرز تهیه دلمه بادمجان تركي

 

مواد لازم برای آشپزی آکا

:

بادمجان= 4 عدد

گوشت= 200 گرم

پياز= 1عدد متوسط

پنير پيتزا= 100گرم

جعفري= 2 قاشق غذا خوري

رب گوجه= 2 قاشق غذا خوري

نمك و فلفل و ادويه= به اندازه كافي

گوجه فرنگي حلقه شده= 2عدد

طرز تهيه:

هر بادمجان را از بلندي به4 قسمت تقسيم مي كنبم به طوري كه 4 ورقه نازك از بادمجان داشته باشيم و با حرارت ملايم سرخ مي كنيم.

پياز را ريز خرد مي كنيم كمي تفت مي دهيم گوشت و ادويه و نمك و فلفل را اضافه مي كنيم كمي كه سرخ شده رب گوجه و سپس جعفري ريز خرد شده را اضافه مي‌كنيم ميگذاريم تا مواد خوب پخته و سرخ شود

2ورقه از بادمجان را به صورت بعلاوه مي گذاريم، مقداري گوشت وسط آن مي ريزيم كمي از پنير روي آن مي گذاريم ابتدا ورقه زيري بادمجان و بعد ورقه رويي بادمجان را روي گوشت مي آوريم يك خلال دندان وسط بادمجان مي زنيم و يك حلقه گوجه فرنگي وسط خلال فرو مي كنيم

تمام بادمجان ها را به همين شكل درست مي كنيم ظرفي را كه مي خواهيم خوراك را سرو كنيم چرب مي كنيم بادمجان ها را در آن مي چينيم و به مدت 15 تا 20 دقيقه با حرارت 160درجه در فر مي گذاريم، تا پنير ها آب شود و گوجه فرنگي ها پخته شود.

مي توانيم اين خوراك را روي گاز هم درست كنيم

آموزش درست کردن آش ترش سیزده بدر

http://tazahor.ir

به تظاهر خوش امدید

 

 

سال نو مبارک

 

آموزش درست کردن آش ترش سیزده بدر

 

 

http://tazahor.irآموزش درست کردن آش ترش سیزده بدر

 

 

 

مواد اولیه :

*لوبیا سفید و قرمز از هر کدام  ۱/۴پیمانه
*لوبیا چشم بلبلی  ۱/۴ پیمانه
*عدس و ماش از هر کدام  نصف پیمانه
*باقلا با پوست   یک پیمانه
*رب نارنج   یک قاشق سوپخوری
*گوشت    ۲۵۰ گرم
*رب آلوچه و رب انار از هر کدام  ۱/۴پیمانه
*رب ازگیل، سرکه، آبلیمو و آبغوره از هر کدام   یک قاشق سوپخوری
*روغن  نصف پیمانه
*سبزی آش  ۵۰۰ گرم
*پیازداغ  چهار پیمانه
*برنج   یک پیمانه
*سیرداغ ۱/۴ پیمانه
*آب قلم  هشت پیمانه
*چغندر محلی  ۳۰۰ گرم
*نمک، فلفل، زردچوبه، نعناداغ و زعفران دم کرده    به میزان لازم

 

 

طرز تهیه:

حبوبات را از شب قبل شسته و خیس می‌کنیم. چغندر را خرد کرده و به همراه گوشت، حبوبات، یک پیمانه پیازداغ و مقداری آب (تا اندازه‌ای که روی مواد را بگیرد) روی حرارت می‌گذاریم تا کاملا بپزند. سپس آب قلم، برنج و سبزی خرد شده را جداگانه روی حرارت می‌گذاریم. بعد از اینکه برنج کاملا پخت، مخلوط حبوبات و گوشت پخته را به آن افزوده و همه رب‌ها و چاشنی‌های ترش را مخلوط کرده و به آش اضافه می‌کنیم. روغن پیازداغ، سیرداغ و ادویه را تفت داده و به آش می‌افزاییم و حرارت را ملایم می‌کنیم تا کاملا جا بیفتد. پس از آماده شدن آش روی آن را با نعنا، پیازداغ و زعفران دم کرده تزیین نموده و سرو می‌کنیم.

نکتــه:

می‌گویند این آش برای درمان ۷۰ نوع بیماری مفید است.

هموطنان مازندرانی این آش را برای چهارشنبه‌سوری آماده می‌کنند.

سبزی آش شامل گشنیز، اسفناج، نعنا، ترخان، مرزه گزنه و جعفری می‌باشد.

http://tazahor.ir

به تظاهر خوش امدید

 

 

سال نو مبارک

 

 

طرز تهیه پای اسپاگتی

طرز تهیه پای اسپاگتی

پای اسپاگتی را اینگونه درست کنید

 

مواد لازم برای ۶- ۴ نفر:

هویج بزرگ: ‌۲ عدد،‌پوست کنده و خرد شود

اسپاگتی: ۲۵۰ گرم

سس گوجه فرنگی : ۴۰۰ گرم

پنیر ریکوتا:‌ یک پیمانه

تخم مرغ: یک عدد

پنیر موزارلای رنده شده: یک و یک چهارم پیمانه

گوشت قلقلی چرخ کرده: ۱۰- ۸ عدد

پودر ارگانو: یک قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه:

• فر را از پیش روی ۳۵۰ درجه از پیش گرم کنید.

• در قابلمه آب جوش اسپاگتی را به مدت ۸ دقیقه بپزید.

• هویج را به مخلوط اضافه کرده و ۳- ۲ دقیقه دیگر آن را بجوشانید.

• مخلوط را درون آبکش ریخته سپس آن را درون کاسه‌ای منتقل کنید.

• سس گوجه فرنگی، سه چهارم پنیر موزارلا و ریکوتا را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.

• قبل از اضافه کردن تخم‌مرغ، مخلوط را خوب هم بزنید تا کمی خنک شود.

• تخم‌مرغ، گوشت قلقلی، پودر ارگانو و نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.

• مخلوط را درون ظرف مخصوص پای بریزید و مابقی پنیر موزارلا را روی آن بپاشید و آن را درون فر به مدت ۳۰- ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که رویه آن قهوه‌ای شود حرارت دهید.
• پای را از درون فر خارج کرده و قبل از برش،‌ ۵ دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود.

زمان تهیه این غذا ۱۵ دقیقه و زمان پخت آن ۳۰ دقیقه است.


طرز تهیه پاستا مرغ

طرز تهیه پاستا مرغ

تهیه پاستا مرغ با استفاده از فر

در صورتیکه می خواهید طعم جدیدی به ماکارانی خود بدهید، می توانید این روش پخت را امتحان کنید. در این دستور ماکارانی را دم نمی کنید و آنرا در فر قرار می دهید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه این پاستا آشنا می شوید.

مواد لازم برای ۴ نفر:

سینه مرغ ریز خرد شده: ۲۷۵ گرم
سوسیس مرغ: ۱۵۰ گرم
سیر: ۱ تا ۲ حبه، ریز شده
پیاز: ۱ عدد، خرد شده
هویج متوسط: ۲ عدد، ریز خرد شده
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
آب مرغ: ۱ و ۴/۱ پیمانه
ماکارانی لوله ای: ۲۵۰ گرم
پنیر پارمیسان: ۲ قاشق غذاخوری، رنده ریز شده
نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه:

مرحله ۱ – کمی روغن در قابلمه ریخته، پیاز خرد شده را افزوده و تفت داده تا کمی نرم شود، سپس سینه مرغ خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ مرغ عوض شود. در این زمان می توانید ادویه دلخواه خود را اضافه کنید.

مرحله ۲ – هویج متوسط خرد شده، سیر له یا رنده شده، سوسیس ورقه یا خرد شده را به مخلوط پیاز اضافه کرده و برای ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید، سپس رب گوجه فرنگی را افزوده و مواد را مخلوط کرده تا با رب یکدست شوند. نمک و فلفل مواد را تست کرده، آب مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید به جوش آید، بعد از آن حرارت را کم کرده و درب ظرف را گذاشته و برای نیم ساعت بپزید.

مرحله ۳ – فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. ماکارانی ها را مثل روش همیشگی، در آب مناسب بهمراه کمی روغن و نمک برای ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید و سپس آبکش کنید تا آب اضافی آن خارج شود.

مرحله ۴ – ماکارانی های پخته شده را با مخلوط گوشت ترکیب کنید و در ظرف مخصوص فر ریخته، پنیر پارمیسان را روی آن پاشیده و برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید، سپس در ظرف دلخواه کشیده و با سس مورد علاقه سرو کنید. می توانید مخلوط ماکارانی را در ظرفی داخل فر بگذارید که بخواهید با همان ظرف سرو شود.


مطالب پربازدید

نظرسنجي

بهترین خواننده پاپ؟

مطالب تصادفی

ورود کاربران


» رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد

لینک دوستان

تبلیغات متنی